Posvet na Tednu vseživljenjskega učenja 2014

Obveščamo vas, da bo Posvet v projektu vseživljenjskega učenja izvedel štiri predstavitve.

 

 1. Naslov dogodka: Skupina za nove pare, ki bo v četrtek, 15.5., 17h-19h v prostorih Posveta, centra za psihološko svetovanje na Mestnem trgu  8, 1000 Ljubljana.

Predstavitev skupine za nove pare je namenjena pripravi na spoznavanje odnosa, pričakovanjem o življenju v dvoje ter spoznavanju preteklih vzorcev iz primarne družine.

Ciljne skupine: Posamezniki in pari, ki vstopajo v partnerski odnos in še nimajo veliko partnerskih izkušenj ter si želijo postaviti zdrave temelje razmerja.

 

 

2. Naslov dogodka: Trening asertivnosti, ki bo v petek, 16.5., 12h-14h v prostorih Posveta, centra za psihološko svetovanje na Mestnem trgu  8, 1000 Ljubljana.

Predstavitev treninga asertivnosti, delavnic, kjer se posameznik nauči bolj učinkovitega komuniciranja z drugimi, bolj konstruktivnega reševanja konfliktov ter strategij obvladovanja nasilja ali neenakopravnosti v medosebnih odnosih.

Ciljne skupine: Posamezniki, ki bi želeli pridobiti večje zaupanje vase, se naučili veščin asertivne komunikacije, uveljavljali svoje mnenje.

 

 

3. Naslov dogodka: Skupina za ločene pare, ki bo v četrtek, 15.5., 13h-15h na lokaciji Glotta Nove na Poljanski cesti 95, 1000 Ljubljana.

Predstavitev skupine za ločene pare, ki predelujejo občutja in stiske ob ločitvi ter se srečujejo z izzivi vzgoje otrok po njej.

Ciljne skupine: Pari, ki so se razšli, pa želijo ohraniti odnos.

 

 

4. Naslov dogodka: Mediacije, ki bo v četrtek, 15.5., 15h-17h na lokaciji Glotta Nove na Poljanski cesti 95, 1000 Ljubljana.

Predstavitev mediacij, ki so namenjene sporazumnemu reševanju obstoječih konfliktov v medosebnih odnosih ali v delovnem okolju.

Ciljne skupine: Posamezniki, ki brez nevtralne osebe ne zmorejo konstruktivno reševati medosebnih težav.

 

Vstop je prost. Vljudno vabljeni!

 

Za več informacij nas lahko pokličete na 031 704 707 ali nam pišete na info@posvet.org

Program Psihološko svetovanje posameznikom, parom in družinam v duševni stiski financirajo: